Honlap-menü

A fejezet kategóriái
Agymenések [2]
Egypercesek [6]
Megy a susmus [5]
A SNANGER BL oldalán meghirdetett játékra írt szöszök.
Novellák [2]
Pillanatok [25]
Új kezdet [3]
Első hosszabb történetem
Versek [1]
Vörös és Fekete [4]
Rövid történetek Bill Weasley és Harry Potter főszereplésével

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


Belépés

Főoldal

Regisztráció

Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS


Erika apróságai


Kedd, 2018-12-11, 16:42
Főoldal » Fájlok » Egypercesek

Apa
2013-09-07, 20:07

A fekete hajú férfi a kandalló előtt álló fotelben olvasott, miközben hallgatta az előtte játszó kisfiú boldog gügyögését. A könyvet a karosszék karfájára tette, és lenézett a fekete hajú, smaragdzöld szemű gyerekre. Két hónapja került hozzá, miután Voldemort megtámadta őket megölte az édesanyját és a nevelőapját, de Harry a csodával határos módon életben maradt, és a Sötét Nagyúr pedig eltűnt. Perselus megrémült, amikor kiderült, hogy Lily gyermeket vár. Akkor már a halálfalók között kémkedett a Rendnek. Tudta, hogy nem lennének biztonságban mellette, ezért félretette az évek óta érzett gyűlöletét, és James Potterhez ment. Megkérte a férfit, hogy vegye feleségül Lilyt, és nevelje fel a fiát, mintha a sajátja lenne. Legnagyobb meglepetésére a szemüveges férfi beleegyezett, és megígérte, hogy vigyázni fog rájuk. Perselus ott volt Harry születésénél, és amikor először a karjaiba vette a fiát a boldogságtól kicsordult egy könnycsepp a szeméből. Látta, hogy James milyen szeretettel néz az újszülöttre, és rájött, hogy jól döntött. De nem számítottak Pettigrew árulására. Amikor megtalálta a halott szerelmét, a földre rogyott, kezébe vette Lily testét. A gyász elemi erővel söpört végig rajta, és azt kívánta, bárcsak ő is meghalhatna. Arcára forró ösvényt vágtak a könnyei saját visszafojtott zokogásának hangjaiba lassan belevegyült egy kisgyerek kétségbeesett sírása. Lassan leengedte a nő testét a földre, és a hang forrása felé indult.

A felborult kiságy alatt megtalálta a kétségbeesetten síró Harryt. Felemelte a földről, magához szorította, és semmivel nem törődve elhoppanált a házból.

Harry lassan felemelte a fejét, mint aki érzi a férfi borús gondolatait. Felállt a földről, és a fotelben ülő férfihoz ment. Kicsi kezét rátette a karfát szorongató ujjakra. Perselus felnézett az apró érintésre, és gyengéden a fiára mosolygott. Az ölébe emelte a kisfiút és magához ölelte. Harry csillogó szemekkel ránézett, szélesen elmosolyodott, és csendesen megszólalt.

─ Apa…

Kategória: Egypercesek | Hozzáadta:: Erika
Megtekintések száma: 199 | Letöltések: 0 | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés

Barátok:
 • Tollforgató
 • Smaragdvilág
 • Scale írópalettája
 • Hotaru Világa
 • Lilyanjudyth - The Land Of Dreams

 • Hozzászólások
  Talán a hétvégén, de nem ígérek semmit.


  Jujj, ne bánts!  flower

  Nyugalom, majd kiderül! biggrin 
  

  Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

  Na, azt rögtön gondoltam, hogy nincs vége, különben dá-dá lenne smile

  Na, engem most már csak az izgat, hogy kik lehetnek a vendégek. Itt abbahagyni...


  Erika © 2018