Honlap-menü

A fejezet kategóriái
Agymenések [2]
Egypercesek [6]
Megy a susmus [5]
A SNANGER BL oldalán meghirdetett játékra írt szöszök.
Novellák [2]
Pillanatok [25]
Új kezdet [3]
Első hosszabb történetem
Versek [1]
Vörös és Fekete [4]
Rövid történetek Bill Weasley és Harry Potter főszereplésével

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


Belépés

Főoldal

Regisztráció

Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS


Erika apróságai


Kedd, 2018-12-11, 16:43
Főoldal » Fájlok » Agymenések

Voldemort utolsó karácsonya
2013-09-07, 20:00
  Lassan ébredezett. Kinyújtózott a meleg paplan alatt, és elmosolyodott volna, ha ez szokása lenne. Kinyitotta vörös szemeit, és körbenézett a szobájában. Minden sötét színekben pompázott, ahogy kívánta. Luciusra lehet számítani. Felült az ágyban, majd pillantása az ágy végére esett. Ott, ahol általában Nagini tanyázott, most egy halom gusztustalan színekben pompázó csomagot látott.

─ Karácsony! ─ gondolta megvetően. Utálta a karácsonyt. Mondjuk mindent utált, ez volt a munkaköri leírásában, nem igaz? El sem tudta képzelni, hogy ki lehetett olyan megátalkodott, hogy ajándékot küldjön neki. Morogva kikászálódott az ágyból, magára vette a kedvenc fekete talárját, és a csomaghalomhoz lépett. De mielőtt egy pálcaintéssel eltüntethette volna őket, az ajtó lassan kinyílt, és Nagini siklott be a szobába, szájában egy csomagot tartva.

─ Boldog karácsonyt, gazdám! ─ ejtette a lábaihoz a kígyó. Ő undorodva felhúzta volna az orrát ha lett volna neki, de már régen eltűnt az említett testrész a hajával együtt. Lassan lehajolt, és felemelte az előtte heverő valamit. Egy pillantás elég volt, hogy felismerje az ezüst mancsú patkányt. Pettigrew ─ gondolta megvetően, majd undorodva a földre dobta a kígyó által összenyálazott patkányt.

─ Nyugodtan megeheted! ─vetette oda a kígyónak egy horkantás kíséretében, és az ágyán lévő csomagokhoz lépett. Miközben azon törte a fejét, hogy mit csináljon a csomagokkal elégedetten hallgatta, amint Nagini élvezettel ropogtatta a volt halálfalója csontjait.

─ Ám legyen! ─ sóhajtotta, és az első csomagért nyúlt. Letépte róla a papírt, majd fintorogva a kandallóba vágta a mugli édességekkel teli dobozt. Egy kis mosollyal figyelte, amint lángra kap, és lassan elég a kísérő kártyával együtt.

 

Kedves Tom!

 

Boldog karácsonyt!

 

Albus

 

 

A következő ajándékért nyúlt, és meglepődve ismerte fel bájitalmestere kézírását a kísérő kártyán.

 

Nagyuram!

 

Ezzel a kis ajándékkal kívánok neked boldog karácsonyt!

 

P.P.

 

A fekete csomagoló papírt letépve a szeme elé tárult egy hatalmas üveg hajnövesztő szer, ami egy pillanattal később millió darabra törve feküdt a fal tövében. Kezdett a vérnyomása egyre magasabbra szökni, de erőt vett magán, és a következő ajándékért nyúlt.

 

Boldog karácsonyt Nagyuram! Használd egészséggel ezt a csekélységet!

 

Bella

 

Félve bontotta ki az apró dobozt, és hangosan sikoltozva robbantotta apró darabokra a kozmetikai utalványt, és a Justin Bieber CD-t. Ezek mind megőrültek? Pálcáját a többi ajándékra fogva gondolkozott egy megfelelő átkon, amikor megérezte, hogy Nagini a lába mellett felágaskodva az ajándékokat nézi.

─ Ne tedd ezt, gazdám, karácsony van ─ nézett rá kiskutya szemekkel. Fogalma sem volt róla, hogy sikerült ez a kígyónak, de leengedte a pálcáját, és a következő csomagért nyúlt.

 

Boldog karácsonyt, uram!

 

Lucius

 

Behunyta a szemét, és úgy bontotta ki az ajándékot. Meglepődve nyitotta ki a szemét, hogy aztán apró darabokra tépje a rózsaszín talárt. A feje vöröslött a méregtől, és a vérnyomása kétszáz felé közeledett, ahogy a következő dobozért nyúlt.

 

Boldog karácsonyt!

 

Molly Weasley

 

Kinyitotta a rikító színű csomagot, elborzadva nézegette a benne lévő vörös színű pulóvert arany V betűvel az elején. Agyát elöntötte a vörös köd, és érezte, hogy egyre jobban szédül. Leült az ágy szélére, és az utolsó csomagért nyúlt. Ez a csomag volt a legkisebb, és a legkönnyebb. Gyorsan letépte róla a papírt és felnyitotta az ékszerdoboz tetejét. Az apró kígyóformájú ékszer mellett lévő kártyáért nyúlt. Arca eltorzult a gyűlölettől, majd elpattant egy ér a fejében, és holtan esett az ágy mellé. Kezéből a földre hullott a kártya.

 

Drága Tom!

 

Boldog karácsonyt kívánok neked. Használd egészséggel ezt az orr piercinget.

 

Szeretettel: Harry Potter

Kategória: Agymenések | Hozzáadta:: Erika
Megtekintések száma: 149 | Letöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés

Barátok:
 • Tollforgató
 • Smaragdvilág
 • Scale írópalettája
 • Hotaru Világa
 • Lilyanjudyth - The Land Of Dreams

 • Hozzászólások
  Talán a hétvégén, de nem ígérek semmit.


  Jujj, ne bánts!  flower

  Nyugalom, majd kiderül! biggrin 
  

  Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

  Na, azt rögtön gondoltam, hogy nincs vége, különben dá-dá lenne smile

  Na, engem most már csak az izgat, hogy kik lehetnek a vendégek. Itt abbahagyni...


  Erika © 2018